015
aweg3
aweg
1(2)

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunang pangsaéna
hasilna.

Kéngingkeun sampel gratis sareng buku gambarGO

AWINER BIOTECH Stock Code 660669, One pesticide service , Produk kami henteu ngan ukur Inséktisida, Hérbisida, Fungisida, sareng PGR, tapi ogé inséktisida kaséhatan masarakat. Kami tiasa nyayogikeun kamungkinan formulasi: EC, SL, SC, WP, SP, WDG, EW, FS, ULV saterasna. Produk mana anu anjeun peryogikeun, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyayogikeunana.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
Christmas

Produk unggulan

Tentang Kami
kaputusan bener

Kami angkat ka nagara palanggan pikeun ngalaksanakeun pamariksaan pasar, nganalisis sareng ngajawab masalah pikeun aranjeunna, ngartos panggunaan produkna, sareng para nasabah ogé bakal nganjang ka kami

  • Sistem Pasokan
  • Kontrol Kualitas
  • Pamariksaan sateuacan pangiriman
  • Jasa saatos-jualan

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasilna pangsaéna.

  • 1000

    Bénténg kanyamanan

    Mangrupikeun kanyataan anu parantos lami ditetepkeun yén anu maca bakal kaganggu ku eusi anu tiasa dibaca.
  • 302

    Staf Profesional

    Mangrupikeun kanyataan anu parantos lami ditetepkeun yén anu maca bakal kaganggu ku eusi anu tiasa dibaca.
  • 30

    Taun pangalaman

    Mangrupikeun kanyataan anu parantos lami ditetepkeun yén anu maca bakal kaganggu ku eusi anu tiasa dibaca.
  • 640

    Panyekel

    Mangrupikeun kanyataan anu parantos lami ditetepkeun yén anu maca bakal kaganggu ku eusi anu tiasa dibaca.

panganyarna studi kasus

Enquiry pikeun pricelist

Kusabab didirikan, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan taat prinsip kualitas munggaran. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu hadé dina industri sareng valuabletrusty diantara palanggan énggal sareng lami ..

kirimkeun ayeuna